Uslovi korišćenja

Internet sajt na adresi www.interfast-advanced.rs vlasništvo je privatne kompanije Interfast Advanced Security Systems. Korišćenjem ovog Internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta Interfasta Advanced Security Systems ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. Interfast Advanced Security Systems ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost. Interfast Advanced Security Systems može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole Interfasta Advanced Security Systems. Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Interfast Advanced Security Systems vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su “takvi kakvi jesu”, bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

  • ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa Interfastom Advanced Security Systems,
  • ne koriste logotip Interfasta Advanced Security Systems bez dozvole,
  • ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.
sr_RSSerbian