Sistemi pametnih kuća i hotelskih soba

Svi želimo da prostor u kome boravimo bude udobniji i komforniji. Da se po završetku dana punog obaveza opustimo, uživamo i da se ne bavimo prostorom nego da se on sam brine o sebi. To je upravo ono što omogućavaju pametne sobe i kuće.

Bilo da se radi o hotelskoj sobi ili o privatnom smeštaju, sistem pametnih soba će učiniti da se posetioci osećaju ušuškano i usluženo na najbolji mogući način.

Interfast ASS ima dugogodišnje iskustvo u automatizaciji prostora i, u skladu sa vašim potrebama, nudi projektovanje, instalaciju, monitoring i servis sistema koji će omogućiti visok nivo udobnosti u prostorijama.

Sistem pametnih soba se sastoji od više podsistema i u zavisnosti od njih se pravi projekat i biraju uređaji koji će najbolje odgovoriti potrebama. Mogućnosti su velike i zavisno od izbora podsistema može biti jednostavan ili zahtevniji sistem. Neki od podsistema koje nudimo su:

  • Upravljanje rasvetom
  • Kontrolisanje temperature
  • Upravljanje audio i video sistemom
  • Komunikacija sa osobljem hotela
  • Kontrola pristupa

Zahvaljujući saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u prilici smo da sistem baziramo na kvalitetnim komponentama. Ruteri, kontroleri, senzori, touch paneli i kontrolne table su testirani, provereni i pažljivo birani da zadovolje najviši nivo kvaliteta i trajnosti.

Podignite hotelsku uslugu na viši nivo

Kako bi zadržali mušterije i privukli nove, hoteli se trude da uvek ponude nešto više i da kreiraju jedinstveno iskustvo svakom gostu. Zamislite sledeće: gosti dolaze u hotel, osoblje ih pozdravlja, daje im ključeve i oni kreću u sobu. Integrisani pametni sistem odmah prepoznaje da je soba zauzeta, svetla se automatski pale, klima se podešava na zadatu temperaturu i venecijaneri se otvaraju da pruže izuzetan pogled na okolinu i to sve pre nego što su gosti otvorili vrata sobe. Bez ikakve intervencije osoblja, potpuno automatski, gosti su oduševljeni prvim utiskom o hotel.

Ekonomičan i efikasan sistem

Komfor, udobnost i jednostavnost korišćenja nisu jedine prednosti sistema pametnih soba. Sa kontolom grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC), rasvete i potrošnje struje, vlasnik hotela odnosno stana je takođe na dobitku jer se svi resursi troše tačno onoliko koliko je potrebno.

Interfast ASS pruža potpunu automatizaciju i kontrolu nad prostorom. Omogućite sebi ili vašim gostima lakši život i ugodniji boravak.

sr_RSSerbian