Intergrisani sistemi tehničke zaštite

Održavanje optimalne bezbednosti je ključna stvar za svaki posao koji želi da zaštiti ne samo ljude nego i imovinu.

Interfast ASS je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u različitim oblastima tehničke zaštite i u mogućnosti je da integriše sve pojedinačne sisteme u paket proizvoda i usluga i tako ponudi veću bezbednost, kvalitetniju uslugu, jednostavniji monitoring i poboljšanu sigurnost ljudi i imovine.

Komponente integrisanog sistema

Integrisani sistem tehničke objedinjuje kontrolu pristupa, video nadzor, protivprovalnu zaštitu i ostale sisteme. On služi kao čvorište, centralno mesto, sa koga se upravlja svim ostalim sistemima i koji njihovim kombinovanjem daje dodatni kvalitet koji svi elementi posebno ne bi imali.

Prilagođavanje sistema vašim potrebama

Svaka kompanija ima različite zahteve i potrebe. Interfast ASS analizira vašu situaciju i predlaže i projektuje integrisani sistem u skladu sa tim. Integrisani sistem vam omogućava da dobijete tačno ono što je vama potrebno.

Jednostavnost korišćenja

Više pojedinačnih sistema, pogotovo od različitih dobavljača, mogu da budu previše komplikovani za upotrebu. Integrisani sistemi omogućavaju jednostavno korišćenje i kontrolu svih sistema sa jedne, poznate, centralne lokacije, obično uz daljinsku kontrolu.

Ušteda

Integrisani sistemi optimalnije upravljaju resursima. Možete integrisati automatizaciju objekta (grejanje, rasveta, itd.) sa kontrolom pristupa i evidencijom radnog vremena i tako ostvariti znatne uštede jer ćete grejati prostorije samo kada je to zaista potrebno.

Misija Interfast ASS je pružanje najbolje moguće usluge tehničke zaštite. Ponosni smo na uspešne projekte koje smo ostvarili proteklih godina i kroz integrisane sisteme želimo da i vama pružimo najviše u oblasti bezbednosti i sugrnosti imovine i ljudi.

sr_RSSerbian