Ozvučenje i multimedija

Efektan audio sistem pruža vrhunstvo zadovoljstvo uživanja u muzici, filmu i televiziji i može da stvori savršenu atmosferu pristnima u najrazličitijim prilikama.

Bilo da imate novi prostor koji bi da učinite zanimljivijim tako što ćete instalirati novi audio sistem ili želite unapređenje postojećeg sistema, naši iskusni inženjeri će se postarati da dobijete kompletno rešenje prilagođeno vašim potrebama. Nudimo zaokruženu uslugu, od planiranja, dizajna i kabliranja do testiranja i kalibracije zvuka, inspekcije i servisa.

Interfast ASS ima dugogodišnje iskustvo u implementaciji audio i video sistema u hotelima, kazinima, restoranima, kompanijskim prostorijama, sportskim i verskim objektima.

Sarađujemo sa najaktuelnijim svetskim proizvođačima audio i video opreme. Svi uređaji koje ugrađujemo, od kablova i postolja pa sve do mikrofona, mikseta, zvučnika i absorbujućih panela, su detaljno testirani pre i nakon ugradnje kako bi se obezbedio najviši mogući kvalitet reporodukcije i snimanja.

Savremeni WiFi audio sistemi

Nudimo instalacije bežičnih „multi room“ audio sistema u stambene i komercijalne prostore koji korisniku omogućavaju posebnu kontrolu glasnoće zvuka i izbora muzike u svakoj sobi posebno. Svaka zona može nezavisno da se kontroliše pomoću aplikacije na telefonu.

Multimedijalni doživljaj

Pored audio sistema, u mogućnosti smo da ponudimo i ostale sisteme za potpuno multimedijalno iskustvo:

  • Video bimovi i projektori
  • Konferencijski pozivi
  • Sistemi javnog razglasa
  • Upravljanje rasvetom
  • Interaktivne sobe za sastanke
  • Digitalni natpisi

Bez obzira da li se radi o velikoj sportskoj hali, kompanijskim prostorijama ili maloj sobi, besprekoran Interfast ASS audio/video sistem će komunikaciju učiniti kvalitetnijom a zabavu nezaboravnom.

sr_RSSerbian