Perimetarska zaštita

Prva linija odbrane od uljeza i neželjenih posetilaca je perimetarska zaštita. Ona će sprečiti napade, krađu imovine i ugrožavanje života ljudi tako što će ih rano otkriti i na vreme obavestiti stražare, alarm, kamere ili neki drugi sigurnosni sistem.

Perimetarska zaštita je važna bezbednosna komponenta za industrijske, komercijalne, javne i privatne posede.

Najsavremenija tehnologija

Interfast ASS nudi jedinstven sistem perimetarske zaštite koja precizno utvrđuje stvarne napade i inteligentno odbacuje „lažne uzbune“ karakteristične za obične alarmne sisteme. Kvalitetnim i pouzdanim senzorima sistem detektuje npr. pokušaje penjanja na ogradu ili sečenja žice dok zanemarije buku od vetra, kiše ili saobraćaja.

U projektovanju i instalaciji, zavisno od potreba i konfiguracije terena, koristimo više vrsta različitih senzora kao što su:

  • Zakopani kablovi za detekciju
  • Mikrotalasni senzori
  • Infracrveni senzori

Pomoću PTZ kamera koje dopunjuju sistem, moguće je automatski pratiti svaki korak uljeza dok god je na vašem posedu.

Vidljive i nevidljive ograde

Perimetarska zaštita može da se postavi na postojeću infrastrukturu kao što su zidovi ili ograda ili može da se implementira pomoću nevidljivih ograda, mikrotalasnim barijerama koje generišu elektromagnetna polja ili IC senzorima koji detektuju bilo kakav upad na posed.

Interfast ASS perimetarska zaštita upotpunjuje postojeći sigurnosni sistem, smanjuje operativne troškove, eliminiše „lažne uzbune“ i, pre svega, omogućava da budete mirni i sigurni da je osetljiv prostor zaštićen na najbolji mogući način.

sr_RSSerbian