O nama

KO SMO MI?

Osnovani smo 2018 godine i nakon manje od  5 godina postajemo vodeći lider u oblasti sistema tehničke zaštite. Naša kompanije sarađuje sa svim vodećim brendovima u našoj zemlji i inostranstvu. Zapošljavamo i stalno širimo tim stručnjaka sa svim potrebnim licencama za izvođenje i najzahtevnijih radova sa akcentom na poštovanje rokova, visoki kvalitet završnih radova i zadovoljstvo naših klijenata.

ČIME SE BAVIMO

Interfast Advanced Security Systems se bavi pružanjem usluga projektovanja, izvođenja i održavanja sistema tehničke zaštite. Naš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti sistema dojave požaravideo obezbeđenja, perimetarskih zaštita i ostalih sistema zaštite privatnih, poslovnih, objekata od Državnog značaja. Posedujemo Internacionalno iskustvo i poslujemo van granica države Srbije.

NAŠA MISIJA

Cilj nam je da ostanemo jedan od lidera u oblasti implementacije sistema tehničke zaštite, u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana, uz stalno praćenje novih tehnologija, najbolje svetske prakse i potreba tržišta i klijenata. Da budemo kompanija koja će postavljati nove standarde kvaliteta, poslovnosti i uspeha.

Na prvom mestu nam je potreba i očekivanja klijenata, uz savestan izbor dobavljača i partnera, kao i posvećenost visokom kvalitetu izvedenih radova, stičemo preporuke za nove poslove.

sr_RSSerbian